Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×


Oogstechnieken

John Deere

Land- en tuinbouw Landbouw Oogstechnieken John Deere

Kies een John Deere en u investeert in meer dan een machine van wereldklasse. U wordt lid van een team. Een team dat u service en ondersteuning van wereldklasse biedt om u non-stop te laten hakselen of te dorsen. Maar dat is nog niet alles. Er is nog iets wat standaard wordt geleverd: de ongeëvenaarde reputatie van John Deere. Eén bedrijf. Eén naam. Al sinds 1837.

JD8600
JD9900.2
JD9900
S700
T660
T670

Zuidberg

Land- en tuinbouw Landbouw Oogstechnieken Zuidberg

U verhoogt de trekkracht van uw oogstmachine of tractor. Het contactvlak met de bodem is veel groter dan bij een normale luchtband. U bent altijd verzekerd van een optimale tractie.

zuidberg-jd2
Zuidberg.1
Zuidberg.2
Zuidberg.3
RA3060
Zuidberg.4

Holaras

Land- en tuinbouw Landbouw Oogstechnieken Holaras

Hoopman Machines is specialist in het ontwikkelen en produceren van machines speciaal voor de uienverwerking. De uienrooiers en uienloofmaaiers zijn in diverse uitvoeringen met verschillende werkbreedtes verkrijgbaar. Of je nu werkt met een trekker met brede of met cultuurwielen, er is altijd een geschikte Holaras machine. Daarnaast hebben wij de Holaras uienafstaartmachine in ons assortiment. Speciaal ontworpen voor het nauwkeurig afstaarten van uien en bloembollen.

uienloofmaaier_UM210_resized
IMG-20140731-WA0000
Collum_-_Afbeelding_-_UMR
Collum_-_Afbeelding_-_UMR_van_boven
Collum_-_uienrooier_-_toepassingen
Ontstaarter